Betaler du for TV- kanaler du ikke ser?

 

 

Tre af fire danskere betaler for flere kanaler, end de har brug for, oplyser Forbrugerrådet Tænk.

 

 

Problemet er, at når man vil se en bestemt kanal, bliver man tvunget til at skulle købe en masse andre kanaler oveni. Tv-udbydere som YouSee og Stofa siger, at man kan blande selv, når man vælger kanalpakke.

 

Men frit valg har forbrugerne ikke hos nogen af dem, selv om teknologien er på plads.

 

 

Ifølge Tænk’s undersøgelse har en tredjedel af pakke-abonnenterne inden for de seneste tre år overvejet at opsige deres tv-pakke, og halvdelen har haft lyst til at skifte til en mindre. Tænk mener derfor, at frit valg af tv-kanaler vil gavne alle forbrugerne.

 

Ifølge Yousee er det imidlertid utopi at forestille sig frit valg i 2015. Indholdsleverandørerne vil nemlig ikke kunne få økonomien til at hænge sammen, hvis det sker - med mindre priserne bliver sat op.

 

 

ARF Multimedier er en af Danmarks store forbrugerorganisationer inden for radio- og tv-brugere. ARF Multimedier Nordøstsjælland støtter fuldt og helt op om, at der skal være frit valg hos forbrugerne til at vælge de tv-kanaler, som de har brug for. Så lad os slutte op om Forbrugerrådets kampagne og alle støtte deres underskriftsindsamling, som I kan finde på deres hjemmeside.

 

Gå ind på www.taenk.dk/kanalvalg og kræv frit kanalvalg nu!

 

Vi har også brug for flere forbrugere/medlemmer til at støtte op om denne kamp, så vi som medieforbrugerorganisation står styrket til de næste medieforhandlinger med politikerne.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Erik Kjærsgaard

 

ARF Multimedier Nordøstsjælland

 

Frederiksborgvej 49

 

3200 Helsinge

 

Tlf. 21 70 34 53

 

Joomla templates by a4joomla